BanKonzult Pénzügyi és Gazdasági Tanácsadó Kft.

Cégbemutató

A BanKonzult Kft. 1995-ben alakult 25 millió Ft törzstőkével. Tulajdonosainak kiterjedt üzleti és nemzetközi kapcsolataira alapozva, pénzügyi és gazdasági tanácsadást, illetve befektetések átfogó menedzselését végzi. Alaptőkéje 140.000.000 Ft .

A társaság meghatározó üzleti célja, hogy a régió legsikeresebb és élvonalba tartozó vállalkozásait támogassa a stratégiai piaci pozíciójuk kialakításában, illetve megerősítésében. Külföldiek tőkebefektetéseinél piaci ismereteivel működik közre, privatizációs tanácsadást és szakértői segítséget nyújt. A gazdaság számos területén: ipar, kereskedelem, szolgáltatás kiterjedt partnerkapcsolatokkal és sokrétű tapasztalatokkal rendelkezik.

Befektetései kiterjednek ipari üzemek, regionális értékesítési hálózatok, üzletközpontok, mint zöldmezős beruházás létesítésére illetve megvételére. A BanKonzult Kft. jelentős gyakorlattal végzi az egyes cégek átvételét megelőző átvilágítást, a kivásárlással kapcsolatos szerződésrendszer elkészítését és megkötését. A fenti módon átvett cégek re-strukturálásához szükséges jogi, gazdasági és vállalatvezetési feladatok ellátására a cég specializált szakértő csoporttal rendelkezik.

Ügyfelei számára széleskörű pénzügyi tanácsadást végez a források optimális biztosítása, a rövid- illetve hosszútávon rendelkezésre álló pénzeszközök kihelyezése vonatkozásában. Hitelfelvétel esetén a hazai és nemzetközi pénz- és tőkepiacokhoz fűződő szoros kapcsolatai biztosítják a szükséges hozzáférést. Saját tőke biztosítását az intézményi és kockázati tőkét kezelő cégekkel fenntartott napi kapcsolata alapján képes lehetővé tenni.

A kereskedelmi ügyletek terén a cég kimagasló tapasztalatokkal rendelkezik az energiaipar, ipari berendezések és komponensek, illetve egyes fogyasztói javak tekintetében.

A BanKonzult minden esetben jelentős súlyt fektet arra, hogy organikus növekedésével megbízói számára innovatív és sikert ígérő komplex megoldásokat kínáljon. Célja, hogy a fenti pozíciójából, szervezete illetve a rendelkezésre álló szakértői gárda képességeiből adódó lehetőségeket partnerei javára "win/win" megoldások kidolgozása révén hasznosítsa.

A BanKonzult tevékenységi köre olyan tanácsadói és saját számlás tevékenységet ölel fel, amelyek szoros egymásra épülése a cég partnerei számára kimagasló üzleti megoldásokat biztosít.

A cég szakmai felkészültsége azzal is jellemezhető, hogy vállalkozásait számos jól felkészült, diplomás mérnők, közgazdász és informatikus irányítja.

A társaság évről-évre egyre növekvő forgalmat bonyolít le és növekvő mértékű nyereségre tesz szert.

A BanKonzult Kft. az elmúlt években egy több milliárdos forgalmú holdinggá fejlődött, melynek éves forgalma meghaladja a 6-7 milliárd forintot.

Székhely : Budapest, 1118 Kelenhegyi út 39

tel/fax :(0036-1) 279-2310

Alapítva : 1995.02.02

Adószám :12018059-2-43

Cégjegyzékszám : 01-09-368182